Cosul dvs este gol.


Crema Solida - Magic Bar - cu miere, unt de shea si roscove

Crema Solida - Magic Bar - cu miere, unt de shea si roscove

 

 

Pret cu TVA: 7.00 Lei

In stoc

Crema Solida - Magic Bar - cu miere, unt de shea si roscove

Ești un iubitor inrait al prăjiturilor? Acum poți folosi…..


Se prezintă sub formă unei prăjituri dar stop ! Această prăjitură nu este pentru ține ci pentru pielea ta.

Unul dintre cele mai hidratante produse ale noastre, Magic Bar cu Roșcove nu dezamăgeste niciodată și rămâne mereu aliatul tău împotrivă pielii uscate. În această versiune, am inclus mirosul de litsea cubeba pentru iubitorii de mirosuri elegante. Acest produs are un conținut foarte bogat de unt de cacao ( regina catifelării ) și unt de Shea ( regele hidratării și a regenerării celulare ) ceea ce îl face un răsfăț regal pentru pielea ta.  

     

Pudra de Roșcove am adăugat-o în mod special pentru că pielea ta să primească porția zdravănă de vitamină A, B, B2, B3 și D precum și o cantitate  mare de calciu.Fiind obținută din semințe, această este bogată în proteine, grăsimi precum acizi oleinici, linoleici și palmatici dar și tannin, gumă de karuba, amidon și aminoacizi.


Toată această rețetă este îndulcită de adaosul de miere, un bun umectant, puternic antioxidant și  antimicrobian natural.

Orice descriere am face acestui produs nu i-ar face dreptate. Tocmai de aceea pentru a simți pe propria piele adevăratul potențial și proprietățile acestui produs trebuie încercat.

 

Mod de utilizare:


În baie, pe pielea umedă, după îndepărtarea săpunului, plimbați ușor pe piele Magic Bar deoarece acesta în contact cu temperatură pielii și se va topi lăsând în urmă o peliculă grasă ce vă va răsfăța fără limite. Pentru ca porii deschiși să primească cât  mai bine acest răsfăț trebuie să facem un masaj prin care să întindem materia uniform. După finalizarea masajului, de preferat este să mai plimbăm încă o dată jetul de duş pe corp.

Miledy urează pielii tale: POFTĂ BUNĂ !!! 


50 gr

Produse recomandate
14.99 Lei
Comanda acest produs
Unt de Cacao
14.99 Lei
Comanda acest produs
Unt de shea
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Daca iti plac produsele noastre, apasa butonul Like pentru a te tine la curent cu informatii si participari la targuri.

Website detinut de Miledy Naturals S.R.L., CIF: RO28422250, Reg.Com: J40/17619/2017

Politica Cookie