Termene si conditii

Prevederi generale:
Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.miledy.ro. Acestea stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este MILEDY NATURALS SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/5438/2011. 
Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).
Definitii:
Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

 

Vanzatorul (distribuitor) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

 

Consumator (cumparator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

 

Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

 

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
Confidentialitatea si securitatea datelor
Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi transmise catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Protectia datelor cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.
 
Procesarea comenzilor
Dupa inregistrarea comenzii, veti primi pe mail un raspuns automat de confirmare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 2-3 zile. 
Modalitati de plata 
Pe site-ul MILEDY puteti plati alegand una dintre cele mai utilizate modalitati de plata : 

 

    • (Anulat momentan)Plata cu cardul, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure. Partenerul nostru pentru plata online, NETOPIA mobilPay, dispune de soluţii antifraudă avansate care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard va garanteaza o tranzactie total securizata. 
  • Plata prin ramburs consta in predarea sumei corespunzatoare comenzii reprezentantului firmei de curierat care va livreaza coletul.

     

Transportul si livrarea
Insa si pentru comenzi inferioare acestei sume, veti beneficia de tarife preferentiale pentru transport, datorita negocierilor noastre cu firma de  curieratul rapid cu care colaboram.

 

Cost transport:
  • Livrarea in Bucuresti va costa 14 lei prin curier rapid 

     

  • Livrarea in restul tarii va costa 18 lei prin curier rapid
Politica de retur:
Ne puteti returna produsul/produsele cumparat/cumparate in termen de 10 zile de la data primitii acestuia/acestora, in urmatoarele 2 situatii:

 

1. Produsul este deteriorat sau defect.  In acest caz vom inlocui produsul deteriorat, si nu va trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de relatii clienti. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. In cazul in care constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe adresa:MILEDYNATURALS@GMAIL.COM, sau la numarul de telefon: 0765.457.782.

 

2. Ati primit alt produs decat cel comandat. In acest caz veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese. 

 

Produsul nu se despagubeste daca: 

 

 
* Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui; 

 

* Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la Politica de retur; 

 

* Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta; 

 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere), sau prin Posta Romana In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata.
Preturile si validitatea ofertei
Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare. 

 

 
Drepturile de autor
Toate informatiile prezentate pe www.miledy.ro reprezinta proprietatea Miledy Naturals SRL; folosirea acestor informatii fara acordul Miledy Naturals SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe miledynaturals@gmail.com.

 

 
Dispozitii finale
O data cu lansarea unei comenzi Miledy Naturals  intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.

 

Solutionarea eventualelor litigii
Conform Regulamentului nr. 523/2013 privind solutioarea online a litigiilor in materie de achizitii online, a fost infiintata de catre Comisia Europeana platforma SOL - Solutionarea Online a Disputelor, pe care o puteti folosi drept instrument pentru a facilita rezolvarea eventualelor dispute intre comercianti si consumatori. Link-ul de unde se pooate accesa aceasta platforma este urmatorul:
Protectia Datelor
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată SC Miledy Naturals SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: Gestiune economică financiară şi administrativă, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul miledy.ro precum si activitati de reclamă, marketing şi publicitate .
Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul miledy.ro și pentru a vă oferi o experiență de navigare personalizată.
Refuzul dvs. determină anularea comenzilor cu date partiale sau incomplete.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai terților parteneri cu care SC Miledy Naturals SRL colaborează în desfășurarea activităților comerciale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la miledynaturals@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.