Ulei de Avocado
Ulei de Avocado

Ulei de Avocado

Preț normal 14,00 lei

Bun în salată dar și pe pielea ta

Uleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-măslinie, cu o textură densă și o aromă dulce, ca de nucă.

BENEFICII:

Pentru corp: 

Este o sursă bogată de vitamină A și D, este ușor absorbit de piele și hidratează în profunzime, ceea ce îl recomandă ca un ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature și uscate. Uleiul de avocado este bogat în sterolini (denumiți steroizi ai plantelor), substanțe recunoscute pentru efectul lor de atenuare al petelor produse de vârstă sau de expunerea la soare și de tratare al cicatricilor. Uleiul de avocado, spre deosebire de alte uleiuri, mărește în mod seminificativ producția de colagen din piele. Cantitatea de colagen se diminuează odată cu vârstă, ceea ce duce la îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor. Nu este de mirare că acest ulei este folosit pentru a contracara efectele îmbătrânirii.

 

Pentru păr:

 

Uleiul de avocado conține o cantitate mare de nutrienți: proteine, vitamină A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic și amino-acizi, fiecare dintre aceștia cu un rol esențial în creșterea și hrănirea firului de păr. Adăugând la acestea conținutul de lecitină, precum și ecranul UV pe care îl oferă, uleiul de avocado se dovedește a fi un favorit al industriei cosmetice când vine vorba de produse pentru îngrijirea și tratarea părului. Se aplică 1-2 picături pe buricul degetelor și se masează ușor scalpul. Se pun 2-3 picături în podul palmei masând în mod circular, după care începem să aplicăm uleiul pe păr.

Mod de utilizare:

Aplicați la discreție câteva picături în podul palmei și masați ușor repartizând uniform pe suprafața dorită.